LUXOR SOLAR

Komapanija LUXOR Solar Dozvolite nam da predstavimo kompaniju LUXOR SOLAR, i kako možete njihove kupiti solarne panele.

Solarni paneli nemačkog proizvođača LUXOR SOLAR su se svojim visokim kvalitetom i pouzdanošću karakteristika tokom eksploatacije pozicionirali na svetskom tržištu, u samom je vrhu industrije fotonaponskih modula, i montaži u solarnim elektranama bilo koje snage i tipa (grid-tie PV sistemi ili off-grid PV sistemi). Kupac/investitor dobija i više od plaćenog, dobija više snage, veću istrajnost na klimatkse uslove, duži radni vek, više novca od prodaje električne energije!


Automatizovana proizvodnja, optimizovana organizacija procesa i stroga provera kvaliteta od fabrike Luxor čine najsavremeniju industriju solarnih panela, sposobnu da odoli konkurenciji i zadovolji svačije potrebe za energijom. Zato je kompanija postala prisutna na tržištu Balkana: Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Slovenije, nudeći po jako povoljnim cenama svoje proizvode-fotonaponske panele. Ovde se možete informisati o tipovima i kvalitetu solarnih panela, ali i dobiti kontakte kako bi ste ih kupili.

Proizvodno postrojenje LUXOR

Proizvodno postrojenje LUXOR gde se vrši kontrola i selekcija solarnih ćelija

Reprezentativni solarni paneli kompanije LUXOR:

LUXOR
Tip ćelije
Snaga panela (Wp)
Broj ćelija
Karakteristike
Eco Line
mono
245-260
60
Eco Line
poly (extended)
230-250
60
Eco Line
mono (Full Black)
240-255
60
Eco Line
mono
185-200
72
Eco Line
poly
280-290
72
Eco Line
mono
290-300
72
Solo Line
mono/poly
5-120
36

USLOVI KUPOVINE:

Poslovni princip Luxora je “Business to Business” i zato su uvek u potrazi za kompetentna partnerstva. “Nasa filozofija partnerstva se ne istice samo kroz prodaju, nego isto kroz kvalitativan i dugorocan odnos”.

Isporuka i plaćanje:

– Na trzistu širom celog Balkana: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, Bugarska, Albanija ide isporuka tek od količine jedne Palete, koja se sastoji izmedju 22 i 28 Solarnih panela uz avansnu naplatu.
– U roku do dve nedelje može transport da se realizuje, ali on zavisi isto od procesa Carine i takodje od količine.
– Garancija proizvoda 10 godina.

Garancija LUXOR SOLAR proizvoda PV panela

Garancija LUXOR SOLAR proizvoda PV panela

NEMAČKA GARANCIJA:

Kvalitet PV modula je zagarantovana i pod Nemačkom garancijom je. Da bi garancija kvaliteta bila pouzdana, proveru funkcija, i jačine panela na mehaničke povrede je potvrdjena od strane razlicitih institucija. Pomenimo da u svetu važe strogi standardi, i da se razlikuju od geografske pozicije tržišta. Zato su proizvodi LUXOR-a provereni i sertifikovani od različitih laboratorija širom sveta (ISO9001_2008 en i ISO 14001_2004 en) čime je verifikovan visok nivo pouzdanosti, održivosti karakteristika, i kvaliteta izrade modula. Najpre na video prezentaciji dajemo primer zašto smo prepoznatljivi na tržištu, i zašto je ugradnjom LUXOR PV modula veća dobit.

Nemački standardi su strožiji od Evropskih u svim oblastima kontrole. Ništa nije prepušteno slučaju, sve se analizira i poboljšava, grešeke i otkazi se svode na minimum i na statističu grešku, sve je učinjeno da se spreče problemi prilikom rada. Biloi da se radi o vakumizaciji i sprečavanju prodora vlage unitar prostora gde su ćelije, bilo kompaktnosti rama i njegove čvrstine, bilo otpornosti na udar grada i težinu snega, bilo na održivost strujno-naponskih karakteristika pod različitim temperaturama rada.

LUXOR SOLAR sertifikati solarnih panela nemackog proizvodjaca

LUXOR SOLAR sertifikati solarnih panela nemackog proizvodjaca

Trend je da se sva potrošnja energije, bez obzira na njeno poreklo optimizuje i racionalizuje. Zato po pitanju buduće Energetske Efikasnosti i zastite zivotne sredine, posebno u naporima da se ostvari održivi razvoj društva, obnovljivi izvori energije (OIE) dobijaju na  značaju. Ovakva promena zahteva vremenske i materijalne investicije sa obzirom na uspeh i pozitivan rezultat. Solarna energija je odlično rešenje da se zaplovi u oblast zelene energije i očuvanju životne okoline.

U tome Vam itekako može pomoći Luxor Solar, internacionalno preduzeće iz Štutgarta, Nemačka, koje od 2004. proizvodi svoje, sertificirane solarne panele marke „Luxor“.  Kao referenca poverenja u njihove proizvode neka bude činjenoca da je širom sveta instalirano više od 300MW PV modula (Nemačka, Italija, Slovenija, Hrvatska, Japan, Australija, itd.) koji bez problema konvertuju sunčevo svetlo u energiju. Nemački standardi i Nemačka garancija omogućavaju uspešan napredak na nacionalnom tržistu i olakšava ulazak na globalno tržiste ravnopravno rame uz rame sa ostalom konkurencijom.

Procesni koraci će biti slikovito prikazani.

1)      PROIZVODNJA

100% KONTROLA CELIJA: Electroluminescence (EL-Metoda)

100 procenata KONTROLA SOLARNIH CELIJA

100 procenata KONTROLA SOLARNIH CELIJA Electroluminescence EL Metoda

Poput velikh firmi (Apple,Sony), Luxoru nije bitno gde se proizvodi, nego već kako se proizvodi. Pod sloganom „we produce in a Luxor way“ Luxor garantuje svojom proizvodnjom kvalitet koji zadovoljava standarde u Evropskoj Uniji i Kini, tako da sa svojim kupcima-klijentima nudi više toga nego što se može očekivati.

Dobra investicija, kao sto su Solarne elektrane, mora da ima indikaciju rentabilnosti po kojoj se odlučuje, da li se ta investicija isplati ili ne. U sledećim tackama bice Vam objasnjeno kakvu karakteristiku Luxor – fotonaponski moduli imaju.

2)      LEMLJENJE

Flesiranje solarnih ćelija posle rasporeda i lemljenja.

Flesiranje solarnih celija posle rasporeda i lemljenja.

Flesiranje solarnih celija posle rasporeda i lemljenja.

3)      KONTROLA LAMINACIJE

Kontrola i evidencija svakog serijskog procesa laminacije.

Kontrola i evidencija svakog serijskog procesa laminacije.

4)      100% KONTROLA PERFORMANSI

KONTROLA PERFORMANSI SOLARNIH PANELA

–         Testiranje svakog fotonaponskog modula sa Fleserima marke Berger ili Pasan.

–         Provera razmaka svih solarnih ćelija po standardu IEC 61730.

–         Provera čistoće i izolacije panela.

–         Provera svih ostalih komponenati (razvodna kutija, kabal, itd.).

5)      SPECIJALNO PAKOVANJE

Protiv ostetećenja panela koji se može izazvati tokom transporta

 Specijalno pakovanje protiv ostecenja solarnih panela

UTICAJ POZITIVNIH TOLERANCIJA NA VASU INVESTICIJU

Napomenuto je da tolerancija snage svakog panela nema negativni predznak, već kada garantuju za određenu snagu, paneli uvek daju više. Ovo je jedinstveno na tržištu i a time investitor dolazi do više enegije i novčane mase za ugovoreni vremenski period otkupa struje.

UTICAJ POZITIVNIH TOLERANCIJA NA VASU INVESTICIJU

Prema rečenom, dolazi se do garancija koje kompanija LUXOR daje za svoje proizvode:

–         10 godina garancije proizvoda,

–         12 godina garancije da će karakteristika nominalne snage biti iznad 90% od početne,

–         25 godina garancije da će karakteristika nominalne snage biti iznad 80% od početne.

Sigurno i iskreno poslovanje se ističe kroz entuzijazam zaposlenih, tako da je pouzdan rad plod svega toga. Zato su cene jako pristupačne i na nivou svetskih trendova. Dugoročni proizvodi traže dobre performanse za siguran rad. Takav kvalitet nije besplatan,  ali će Vas pratiti sigurno više od 20 godina.

Jednostavno rečeno: gde Luxor pročitate, znajte da iza toga stoji odgovornost, pouzdanost jakih Solarnih Panela sa urađenim i proverenim kvalitetom od nemackih inženjera.

Kontakt za sve informacije i narudžbinu na području Balkana:

info@solarnipaneli.org

Dušan Benning, Luxor Solar GmbH

d.benning@luxor-solar.com

Nino Sijerić, Luxor Solar GmbH

n.sijeric@luxor-solar.com

1 thought on “LUXOR SOLAR”

  1. Solarni paneli su sve vise u upotrebi u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, i Makedoniji. U interakciji sa nasim stručnjacima preko ovog sajta saznajte sve o korišćenju energije Sunca i njene konverzije u električnu. Pored toga kroz marketing nudimo saradnju kompanijama iz solarne industrije. Takođe, preko naših partnera možemo Vam ponuditi najpovoljnije cene solarnih panela i invertora u regionu Balkana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *