Usluge

Poštovani investitori,

                      bez obzira da li Vi bili veći ili mali poslovni subjekti, u poslu sa obnovljivim izvorima energije, gde spada i izgradnja i upravljanje solarnom elektranom, važe neki standardi i procedure za dobijanje statusa povlašćenog proizvođača (videti opširnije Opste pravne odrednice za dobijanje statusa povlašćenog proizvodjača). Naime, subvencionisana cena struje ili FiT (Feed-in Tariff-a) se može dobiti samo ukoliko se stekne pomenuti status. Zato je neophodno probavit lokacijsku, projektnu, električnu, građevinsku, itd. dokumentaciju, doći do najpovoljnije cene opreme: solarni paneli, invertori, držači, razvodne kutije i osigurački elementi, trafoi, itd. Sve to možete naći i pribaviti kod nas ili uz našu pomoć! Evo šta nudimo klijentima:

–           Izradu projektne dokumentacije:

a)         idejno rešenje sa 3D prezentacijom,

b)         prikaz rešenja kroz video projekat,

c)         projekat ekonomske analize isplativosti investicije,

d)         tehnički projekat sa detaljnom i pouzdanom analizom uz najsavremenije standarde iz prednaponske zaštite, uz merenja koja će se izvršiti na terenu radi uzimanja u obzir topologije terena,

e)         analiza statike sistema uz analizu uticaja snage vetra,

f)          građevinski projekat (za objekat ako se gradi).

–           Nabavka savremene opreme poznatih i renomiranih proizvođača, koja zadovoljava savremene Evropske standarde pouzdanosti i kvaliteta:

a)         Solarne panele,

b)         Invertore,

c)         Montažna oprema i držači,

d)         Kablovi i vodovi,

e)         Transformator/e,

f)          Razvodne kutije i osiguračke elemente

g)         Materijal za izradu temelja držača panela.

–           Izgradnju i puštanje u rad.

Dodatno možemo pomoći oko pravih propisa za dobijanje statusa povlašćenog proizvođača električne energije (u daljem tekstu: Statusa), ali to iziskuje dodatno angaživanje pravika i stručne osobe na tom polju. Jer dobijanje Statusa zahteva precizno vođen pravnih koraka. Ovo je ostavljeno kao opcija jer mnogi investitori sami žele da to odrade. Naravno, njihovo angažovanje da li u savetodavnom vidu ili čak kao delegirane osobe koja će obavljati pravne stvari zarad sticanja Statusa ima i prednost jer se tada brže i lakše stiže do njega.

Svaka ponuda važi mesec dana!

Nadamo se da ćemo ostvariti sa Vama uspešnu saradnju i pokrenuti izgradnju solarne elektrane.

Srdačan pozdrav!
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Budimo ljudi - zaštita od neželjenih napada *